Grčić, M. (2017). PRAĆENJE VELIČINE ČESTICA ČOKOLADNE MASE TIJEKOM USITNJAVANJA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:960492
Grčić, Marko. "PRAĆENJE VELIČINE ČESTICA ČOKOLADNE MASE TIJEKOM USITNJAVANJA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:960492
Grčić, Marko. "PRAĆENJE VELIČINE ČESTICA ČOKOLADNE MASE TIJEKOM USITNJAVANJA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:960492
Grčić, M. (2017). 'PRAĆENJE VELIČINE ČESTICA ČOKOLADNE MASE TIJEKOM USITNJAVANJA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 11.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:960492
Grčić M. PRAĆENJE VELIČINE ČESTICA ČOKOLADNE MASE TIJEKOM USITNJAVANJA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2017 [pristupljeno 11.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:960492
M. Grčić, "PRAĆENJE VELIČINE ČESTICA ČOKOLADNE MASE TIJEKOM USITNJAVANJA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:960492