Šubara, A. (2012). UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA TIJEKOM FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MERLOT (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:315601
Šubara, Amalija. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA TIJEKOM FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MERLOT." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:315601
Šubara, Amalija. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA TIJEKOM FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MERLOT." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:315601
Šubara, A. (2012). 'UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA TIJEKOM FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MERLOT', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:315601
Šubara A. UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA TIJEKOM FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MERLOT [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2012 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:315601
A. Šubara, "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA TIJEKOM FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MERLOT", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:315601