Štancl, M. (2010). UTJECAJ SKLADIŠTENJA NA REOLOŠKA SVOJSTVA KAŠE KUPINE SA DODATKOM ŠKROBA TAPIOKE, GLUKOZE I FRUKTOZE (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:283773
Štancl, Marina. "UTJECAJ SKLADIŠTENJA NA REOLOŠKA SVOJSTVA KAŠE KUPINE SA DODATKOM ŠKROBA TAPIOKE, GLUKOZE I FRUKTOZE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:283773
Štancl, Marina. "UTJECAJ SKLADIŠTENJA NA REOLOŠKA SVOJSTVA KAŠE KUPINE SA DODATKOM ŠKROBA TAPIOKE, GLUKOZE I FRUKTOZE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:283773
Štancl, M. (2010). 'UTJECAJ SKLADIŠTENJA NA REOLOŠKA SVOJSTVA KAŠE KUPINE SA DODATKOM ŠKROBA TAPIOKE, GLUKOZE I FRUKTOZE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:283773
Štancl M. UTJECAJ SKLADIŠTENJA NA REOLOŠKA SVOJSTVA KAŠE KUPINE SA DODATKOM ŠKROBA TAPIOKE, GLUKOZE I FRUKTOZE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2010 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:283773
M. Štancl, "UTJECAJ SKLADIŠTENJA NA REOLOŠKA SVOJSTVA KAŠE KUPINE SA DODATKOM ŠKROBA TAPIOKE, GLUKOZE I FRUKTOZE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:283773