Goričanac, K. (2011). ODREĐIVANJE UDJELA PEPELA, GLUTENA I VODE U RAZNIM MLINSKIM PROIZVODIMA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:990372
Goričanac, Katarina. "ODREĐIVANJE UDJELA PEPELA, GLUTENA I VODE U RAZNIM MLINSKIM PROIZVODIMA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:990372
Goričanac, Katarina. "ODREĐIVANJE UDJELA PEPELA, GLUTENA I VODE U RAZNIM MLINSKIM PROIZVODIMA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:990372
Goričanac, K. (2011). 'ODREĐIVANJE UDJELA PEPELA, GLUTENA I VODE U RAZNIM MLINSKIM PROIZVODIMA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:990372
Goričanac K. ODREĐIVANJE UDJELA PEPELA, GLUTENA I VODE U RAZNIM MLINSKIM PROIZVODIMA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2011 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:990372
K. Goričanac, "ODREĐIVANJE UDJELA PEPELA, GLUTENA I VODE U RAZNIM MLINSKIM PROIZVODIMA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:990372