Okovački, Lj. (2010). KONTROLA VLAŽNOSTI ZRNENE MASE PŠENICE PRIJE SKLADIŠTENJA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:818340
Okovački, Ljiljana. "KONTROLA VLAŽNOSTI ZRNENE MASE PŠENICE PRIJE SKLADIŠTENJA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:818340
Okovački, Ljiljana. "KONTROLA VLAŽNOSTI ZRNENE MASE PŠENICE PRIJE SKLADIŠTENJA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:818340
Okovački, Lj. (2010). 'KONTROLA VLAŽNOSTI ZRNENE MASE PŠENICE PRIJE SKLADIŠTENJA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:818340
Okovački Lj. KONTROLA VLAŽNOSTI ZRNENE MASE PŠENICE PRIJE SKLADIŠTENJA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2010 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:818340
Lj. Okovački, "KONTROLA VLAŽNOSTI ZRNENE MASE PŠENICE PRIJE SKLADIŠTENJA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:818340