Drežnjak, A. (2013). PROIZVODNJA ČOKOLADE S DODATKOM ČAJA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:134420
Drežnjak, Antonija. "PROIZVODNJA ČOKOLADE S DODATKOM ČAJA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:134420
Drežnjak, Antonija. "PROIZVODNJA ČOKOLADE S DODATKOM ČAJA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:134420
Drežnjak, A. (2013). 'PROIZVODNJA ČOKOLADE S DODATKOM ČAJA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 21.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:134420
Drežnjak A. PROIZVODNJA ČOKOLADE S DODATKOM ČAJA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2013 [pristupljeno 21.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:134420
A. Drežnjak, "PROIZVODNJA ČOKOLADE S DODATKOM ČAJA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:134420