Begić, A. (2013). UTJECAJ UDJELA KAKAOVOG MASLACA NA REOLOŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:958023
Begić, Ana. "UTJECAJ UDJELA KAKAOVOG MASLACA NA REOLOŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:958023
Begić, Ana. "UTJECAJ UDJELA KAKAOVOG MASLACA NA REOLOŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:958023
Begić, A. (2013). 'UTJECAJ UDJELA KAKAOVOG MASLACA NA REOLOŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 07.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:958023
Begić A. UTJECAJ UDJELA KAKAOVOG MASLACA NA REOLOŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2013 [pristupljeno 07.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:958023
A. Begić, "UTJECAJ UDJELA KAKAOVOG MASLACA NA REOLOŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:958023