Debeljak, K. (2012). UTJECAJ TEMPERATURE KUHANJA NA UDIO VODE U PJENASTIM KONDITORSKIM PROIZVODIMA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:788961
Debeljak, Katarina. "UTJECAJ TEMPERATURE KUHANJA NA UDIO VODE U PJENASTIM KONDITORSKIM PROIZVODIMA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:788961
Debeljak, Katarina. "UTJECAJ TEMPERATURE KUHANJA NA UDIO VODE U PJENASTIM KONDITORSKIM PROIZVODIMA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:788961
Debeljak, K. (2012). 'UTJECAJ TEMPERATURE KUHANJA NA UDIO VODE U PJENASTIM KONDITORSKIM PROIZVODIMA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:788961
Debeljak K. UTJECAJ TEMPERATURE KUHANJA NA UDIO VODE U PJENASTIM KONDITORSKIM PROIZVODIMA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2012 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:788961
K. Debeljak, "UTJECAJ TEMPERATURE KUHANJA NA UDIO VODE U PJENASTIM KONDITORSKIM PROIZVODIMA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:788961