Mamić, I. (2012). PROIZVODNJA BIJELE ČOKOLADE (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:295292
Mamić, Ivana. "PROIZVODNJA BIJELE ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:295292
Mamić, Ivana. "PROIZVODNJA BIJELE ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:295292
Mamić, I. (2012). 'PROIZVODNJA BIJELE ČOKOLADE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 27.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:295292
Mamić I. PROIZVODNJA BIJELE ČOKOLADE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2012 [pristupljeno 27.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:295292
I. Mamić, "PROIZVODNJA BIJELE ČOKOLADE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:295292