Marić, A. (2012). UTJECAJ DODATKA EMULGATORA LECITINA I POLIGLICEROL POLIRICINOLEATA NA REOLŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:897895
Marić, Andrea. "UTJECAJ DODATKA EMULGATORA LECITINA I POLIGLICEROL POLIRICINOLEATA NA REOLŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:897895
Marić, Andrea. "UTJECAJ DODATKA EMULGATORA LECITINA I POLIGLICEROL POLIRICINOLEATA NA REOLŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:897895
Marić, A. (2012). 'UTJECAJ DODATKA EMULGATORA LECITINA I POLIGLICEROL POLIRICINOLEATA NA REOLŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 21.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:897895
Marić A. UTJECAJ DODATKA EMULGATORA LECITINA I POLIGLICEROL POLIRICINOLEATA NA REOLŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2012 [pristupljeno 21.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:897895
A. Marić, "UTJECAJ DODATKA EMULGATORA LECITINA I POLIGLICEROL POLIRICINOLEATA NA REOLŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:897895