Švarc, M. (2011). UTJECAJ REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNOG PRELJEVA NA UDIO PRESVLAKE PJENASTIH PROIZVODA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:047065
Švarc, Marina. "UTJECAJ REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNOG PRELJEVA NA UDIO PRESVLAKE PJENASTIH PROIZVODA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:047065
Švarc, Marina. "UTJECAJ REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNOG PRELJEVA NA UDIO PRESVLAKE PJENASTIH PROIZVODA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:047065
Švarc, M. (2011). 'UTJECAJ REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNOG PRELJEVA NA UDIO PRESVLAKE PJENASTIH PROIZVODA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 24.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:047065
Švarc M. UTJECAJ REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNOG PRELJEVA NA UDIO PRESVLAKE PJENASTIH PROIZVODA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2011 [pristupljeno 24.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:047065
M. Švarc, "UTJECAJ REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADNOG PRELJEVA NA UDIO PRESVLAKE PJENASTIH PROIZVODA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:047065