Tokić, S. (2010). UTJECAJ DODATAKA EMULGATORA LECITINA I POLIGLICEROL POLIRICINOLEATA NA REOLOŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:596917
Tokić, Silvana. "UTJECAJ DODATAKA EMULGATORA LECITINA I POLIGLICEROL POLIRICINOLEATA NA REOLOŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:596917
Tokić, Silvana. "UTJECAJ DODATAKA EMULGATORA LECITINA I POLIGLICEROL POLIRICINOLEATA NA REOLOŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:596917
Tokić, S. (2010). 'UTJECAJ DODATAKA EMULGATORA LECITINA I POLIGLICEROL POLIRICINOLEATA NA REOLOŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:596917
Tokić S. UTJECAJ DODATAKA EMULGATORA LECITINA I POLIGLICEROL POLIRICINOLEATA NA REOLOŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2010 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:596917
S. Tokić, "UTJECAJ DODATAKA EMULGATORA LECITINA I POLIGLICEROL POLIRICINOLEATA NA REOLOŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:596917