Andrijević, Ž. (2010). UTJECAJ BILJNE MASTI I MLIJEKA U PRAHU NA REOLOŠKA SVOJSTVA MLIJEČNE ČOKOLADE (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:225400
Andrijević, Željka. "UTJECAJ BILJNE MASTI I MLIJEKA U PRAHU NA REOLOŠKA SVOJSTVA MLIJEČNE ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:225400
Andrijević, Željka. "UTJECAJ BILJNE MASTI I MLIJEKA U PRAHU NA REOLOŠKA SVOJSTVA MLIJEČNE ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:225400
Andrijević, Ž. (2010). 'UTJECAJ BILJNE MASTI I MLIJEKA U PRAHU NA REOLOŠKA SVOJSTVA MLIJEČNE ČOKOLADE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:225400
Andrijević Ž. UTJECAJ BILJNE MASTI I MLIJEKA U PRAHU NA REOLOŠKA SVOJSTVA MLIJEČNE ČOKOLADE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2010 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:225400
Ž. Andrijević, "UTJECAJ BILJNE MASTI I MLIJEKA U PRAHU NA REOLOŠKA SVOJSTVA MLIJEČNE ČOKOLADE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:225400