Siničić, M. (2010). UTJECAJ DODATKA EMULGATORA LECITINA I VREMENA KONČIRANJA NA REOLOŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:020932
Siničić, Mladen. "UTJECAJ DODATKA EMULGATORA LECITINA I VREMENA KONČIRANJA NA REOLOŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:020932
Siničić, Mladen. "UTJECAJ DODATKA EMULGATORA LECITINA I VREMENA KONČIRANJA NA REOLOŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:020932
Siničić, M. (2010). 'UTJECAJ DODATKA EMULGATORA LECITINA I VREMENA KONČIRANJA NA REOLOŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:020932
Siničić M. UTJECAJ DODATKA EMULGATORA LECITINA I VREMENA KONČIRANJA NA REOLOŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2010 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:020932
M. Siničić, "UTJECAJ DODATKA EMULGATORA LECITINA I VREMENA KONČIRANJA NA REOLOŠKA SVOJSTVA ČOKOLADE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:020932