Pavlečić, M. (2011). UTJECAJ DODATKA RAZLIČITE SIRUTKE NA KOLIČINU PROTEINA U DJEČJOJ KAŠICI HIPP PROBIOTIK JAGODA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:390180
Pavlečić, Marijana. "UTJECAJ DODATKA RAZLIČITE SIRUTKE NA KOLIČINU PROTEINA U DJEČJOJ KAŠICI HIPP PROBIOTIK JAGODA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:390180
Pavlečić, Marijana. "UTJECAJ DODATKA RAZLIČITE SIRUTKE NA KOLIČINU PROTEINA U DJEČJOJ KAŠICI HIPP PROBIOTIK JAGODA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:390180
Pavlečić, M. (2011). 'UTJECAJ DODATKA RAZLIČITE SIRUTKE NA KOLIČINU PROTEINA U DJEČJOJ KAŠICI HIPP PROBIOTIK JAGODA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 14.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:390180
Pavlečić M. UTJECAJ DODATKA RAZLIČITE SIRUTKE NA KOLIČINU PROTEINA U DJEČJOJ KAŠICI HIPP PROBIOTIK JAGODA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2011 [pristupljeno 14.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:390180
M. Pavlečić, "UTJECAJ DODATKA RAZLIČITE SIRUTKE NA KOLIČINU PROTEINA U DJEČJOJ KAŠICI HIPP PROBIOTIK JAGODA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:390180