Vinceković, I. (2011). PRIMJENA HACCP NAČELA U BOLNIČKIM KUHINJAMA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:994654
Vinceković, Ivan. "PRIMJENA HACCP NAČELA U BOLNIČKIM KUHINJAMA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:994654
Vinceković, Ivan. "PRIMJENA HACCP NAČELA U BOLNIČKIM KUHINJAMA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:994654
Vinceković, I. (2011). 'PRIMJENA HACCP NAČELA U BOLNIČKIM KUHINJAMA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 11.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:994654
Vinceković I. PRIMJENA HACCP NAČELA U BOLNIČKIM KUHINJAMA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2011 [pristupljeno 11.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:994654
I. Vinceković, "PRIMJENA HACCP NAČELA U BOLNIČKIM KUHINJAMA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:994654