Conar, T. (2020). MIKROBIOLOŠKA KONTROLA SVJEŽEG PILEĆEG MESA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:825935
Conar, Tena. "MIKROBIOLOŠKA KONTROLA SVJEŽEG PILEĆEG MESA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:825935
Conar, Tena. "MIKROBIOLOŠKA KONTROLA SVJEŽEG PILEĆEG MESA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:825935
Conar, T. (2020). 'MIKROBIOLOŠKA KONTROLA SVJEŽEG PILEĆEG MESA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 10.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:825935
Conar T. MIKROBIOLOŠKA KONTROLA SVJEŽEG PILEĆEG MESA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2020 [pristupljeno 10.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:825935
T. Conar, "MIKROBIOLOŠKA KONTROLA SVJEŽEG PILEĆEG MESA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:825935