Kokir, M. (2020). MIKROBIOLOŠKA ANALIZA RAZLIČITIH VRSTA MEDA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:033903
Kokir, Marija. "MIKROBIOLOŠKA ANALIZA RAZLIČITIH VRSTA MEDA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:033903
Kokir, Marija. "MIKROBIOLOŠKA ANALIZA RAZLIČITIH VRSTA MEDA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:033903
Kokir, M. (2020). 'MIKROBIOLOŠKA ANALIZA RAZLIČITIH VRSTA MEDA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:033903
Kokir M. MIKROBIOLOŠKA ANALIZA RAZLIČITIH VRSTA MEDA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2020 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:033903
M. Kokir, "MIKROBIOLOŠKA ANALIZA RAZLIČITIH VRSTA MEDA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:033903