Ivanović, M. (2016). ANALITIČKA PROVJERA UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:813226
Ivanović, Monika. "ANALITIČKA PROVJERA UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:813226
Ivanović, Monika. "ANALITIČKA PROVJERA UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:813226
Ivanović, M. (2016). 'ANALITIČKA PROVJERA UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 11.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:813226
Ivanović M. ANALITIČKA PROVJERA UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2016 [pristupljeno 11.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:813226
M. Ivanović, "ANALITIČKA PROVJERA UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:813226