Hodžić, V. (2021). HISTAMIN U RIBI I RIBLJIM PROIZVODIMA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:822336
Hodžić, Vanesa. "HISTAMIN U RIBI I RIBLJIM PROIZVODIMA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:822336
Hodžić, Vanesa. "HISTAMIN U RIBI I RIBLJIM PROIZVODIMA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:822336
Hodžić, V. (2021). 'HISTAMIN U RIBI I RIBLJIM PROIZVODIMA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:822336
Hodžić V. HISTAMIN U RIBI I RIBLJIM PROIZVODIMA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2021 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:822336
V. Hodžić, "HISTAMIN U RIBI I RIBLJIM PROIZVODIMA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:822336