Dumančić, M. (2016). ODREĐIVANJE UDJELA ALKALOIDA U RAZLIČITIM MLIJEČNIM ČOKOLADAMA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:218277
Dumančić, Marija. "ODREĐIVANJE UDJELA ALKALOIDA U RAZLIČITIM MLIJEČNIM ČOKOLADAMA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:218277
Dumančić, Marija. "ODREĐIVANJE UDJELA ALKALOIDA U RAZLIČITIM MLIJEČNIM ČOKOLADAMA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:218277
Dumančić, M. (2016). 'ODREĐIVANJE UDJELA ALKALOIDA U RAZLIČITIM MLIJEČNIM ČOKOLADAMA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 21.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:218277
Dumančić M. ODREĐIVANJE UDJELA ALKALOIDA U RAZLIČITIM MLIJEČNIM ČOKOLADAMA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2016 [pristupljeno 21.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:218277
M. Dumančić, "ODREĐIVANJE UDJELA ALKALOIDA U RAZLIČITIM MLIJEČNIM ČOKOLADAMA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:218277