Matačić, I. (2020). PRAĆENJE KONTROLNIH TOČAKA I KRITIČNIH KONTROLNIH TOČAKA U PROIZVODNJI PIVA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:941302
Matačić, Ivana. "PRAĆENJE KONTROLNIH TOČAKA I KRITIČNIH KONTROLNIH TOČAKA U PROIZVODNJI PIVA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:941302
Matačić, Ivana. "PRAĆENJE KONTROLNIH TOČAKA I KRITIČNIH KONTROLNIH TOČAKA U PROIZVODNJI PIVA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:941302
Matačić, I. (2020). 'PRAĆENJE KONTROLNIH TOČAKA I KRITIČNIH KONTROLNIH TOČAKA U PROIZVODNJI PIVA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:941302
Matačić I. PRAĆENJE KONTROLNIH TOČAKA I KRITIČNIH KONTROLNIH TOČAKA U PROIZVODNJI PIVA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2020 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:941302
I. Matačić, "PRAĆENJE KONTROLNIH TOČAKA I KRITIČNIH KONTROLNIH TOČAKA U PROIZVODNJI PIVA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:941302