Kozić, S. (2020). PRAĆENJE KONTROLNIH TOČAKA I KRITIČNIH KONTROLNIH TOČAKA U PROIZVODNJI BEZALKOHOLNIH PIĆA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:039305
Kozić, Snježana. "PRAĆENJE KONTROLNIH TOČAKA I KRITIČNIH KONTROLNIH TOČAKA U PROIZVODNJI BEZALKOHOLNIH PIĆA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:039305
Kozić, Snježana. "PRAĆENJE KONTROLNIH TOČAKA I KRITIČNIH KONTROLNIH TOČAKA U PROIZVODNJI BEZALKOHOLNIH PIĆA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:039305
Kozić, S. (2020). 'PRAĆENJE KONTROLNIH TOČAKA I KRITIČNIH KONTROLNIH TOČAKA U PROIZVODNJI BEZALKOHOLNIH PIĆA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 11.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:039305
Kozić S. PRAĆENJE KONTROLNIH TOČAKA I KRITIČNIH KONTROLNIH TOČAKA U PROIZVODNJI BEZALKOHOLNIH PIĆA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2020 [pristupljeno 11.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:039305
S. Kozić, "PRAĆENJE KONTROLNIH TOČAKA I KRITIČNIH KONTROLNIH TOČAKA U PROIZVODNJI BEZALKOHOLNIH PIĆA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:039305