Blašković, T. (2021). USPOREDBA NUTRITIVNIH VRIJEDNOSTI KOKOŠJIH I GOVEĐIH JUHA RAZLIČITIH PROIZVOĐAČA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:585314
Blašković, Tara. "USPOREDBA NUTRITIVNIH VRIJEDNOSTI KOKOŠJIH I GOVEĐIH JUHA RAZLIČITIH PROIZVOĐAČA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:585314
Blašković, Tara. "USPOREDBA NUTRITIVNIH VRIJEDNOSTI KOKOŠJIH I GOVEĐIH JUHA RAZLIČITIH PROIZVOĐAČA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:585314
Blašković, T. (2021). 'USPOREDBA NUTRITIVNIH VRIJEDNOSTI KOKOŠJIH I GOVEĐIH JUHA RAZLIČITIH PROIZVOĐAČA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 21.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:585314
Blašković T. USPOREDBA NUTRITIVNIH VRIJEDNOSTI KOKOŠJIH I GOVEĐIH JUHA RAZLIČITIH PROIZVOĐAČA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2021 [pristupljeno 21.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:585314
T. Blašković, "USPOREDBA NUTRITIVNIH VRIJEDNOSTI KOKOŠJIH I GOVEĐIH JUHA RAZLIČITIH PROIZVOĐAČA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:585314