prikaz prve stranice dokumenta PRAĆENJE PARAMETARA KAKVOĆE SVJEŽEG SIRA NA TRŽIŠTU
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
PRAĆENJE PARAMETARA KAKVOĆE SVJEŽEG SIRA NA TRŽIŠTU

Abramović, Tanja
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Abramović, T. (2021). PRAĆENJE PARAMETARA KAKVOĆE SVJEŽEG SIRA NA TRŽIŠTU (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:000642

Abramović, Tanja. "PRAĆENJE PARAMETARA KAKVOĆE SVJEŽEG SIRA NA TRŽIŠTU." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:000642

Abramović, Tanja. "PRAĆENJE PARAMETARA KAKVOĆE SVJEŽEG SIRA NA TRŽIŠTU." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:000642

Abramović, T. (2021). 'PRAĆENJE PARAMETARA KAKVOĆE SVJEŽEG SIRA NA TRŽIŠTU', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:000642

Abramović T. PRAĆENJE PARAMETARA KAKVOĆE SVJEŽEG SIRA NA TRŽIŠTU [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2021 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:000642

T. Abramović, "PRAĆENJE PARAMETARA KAKVOĆE SVJEŽEG SIRA NA TRŽIŠTU", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:000642

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.