prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ RAZLIČITIH SORATA HASKAPA NA ISKORIŠTENJE U PROIZVODNJI SOKA
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
UTJECAJ RAZLIČITIH SORATA HASKAPA NA ISKORIŠTENJE U PROIZVODNJI SOKA

Hmilevski, Marcela
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Hmilevski, M. (2022). UTJECAJ RAZLIČITIH SORATA HASKAPA NA ISKORIŠTENJE U PROIZVODNJI SOKA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:019050

Hmilevski, Marcela. "UTJECAJ RAZLIČITIH SORATA HASKAPA NA ISKORIŠTENJE U PROIZVODNJI SOKA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:019050

Hmilevski, Marcela. "UTJECAJ RAZLIČITIH SORATA HASKAPA NA ISKORIŠTENJE U PROIZVODNJI SOKA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:019050

Hmilevski, M. (2022). 'UTJECAJ RAZLIČITIH SORATA HASKAPA NA ISKORIŠTENJE U PROIZVODNJI SOKA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 10.08.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:019050

Hmilevski M. UTJECAJ RAZLIČITIH SORATA HASKAPA NA ISKORIŠTENJE U PROIZVODNJI SOKA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2022 [pristupljeno 10.08.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:019050

M. Hmilevski, "UTJECAJ RAZLIČITIH SORATA HASKAPA NA ISKORIŠTENJE U PROIZVODNJI SOKA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:019050

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.