Knežević, K. (2020). NAVIKE U KONZUMACIJI MESA I MESNIH PROIZVODA NA PODRUČJU BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:537668
Knežević, Katarina. "NAVIKE U KONZUMACIJI MESA I MESNIH PROIZVODA NA PODRUČJU BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:537668
Knežević, Katarina. "NAVIKE U KONZUMACIJI MESA I MESNIH PROIZVODA NA PODRUČJU BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:537668
Knežević, K. (2020). 'NAVIKE U KONZUMACIJI MESA I MESNIH PROIZVODA NA PODRUČJU BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 31.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:537668
Knežević K. NAVIKE U KONZUMACIJI MESA I MESNIH PROIZVODA NA PODRUČJU BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2020 [pristupljeno 31.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:537668
K. Knežević, "NAVIKE U KONZUMACIJI MESA I MESNIH PROIZVODA NA PODRUČJU BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:537668