Drožđek, M. (2019). UTJECAJ DODATKA ULJA SJEMENKI GROŽĐA NA OKSIDACIJSKU STABILNOST MASLINOVOG ULJA TIJEKOM KONVENCIONALNOG ZAGRIJAVANJA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:885877
Drožđek, Melanija. "UTJECAJ DODATKA ULJA SJEMENKI GROŽĐA NA OKSIDACIJSKU STABILNOST MASLINOVOG ULJA TIJEKOM KONVENCIONALNOG ZAGRIJAVANJA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:885877
Drožđek, Melanija. "UTJECAJ DODATKA ULJA SJEMENKI GROŽĐA NA OKSIDACIJSKU STABILNOST MASLINOVOG ULJA TIJEKOM KONVENCIONALNOG ZAGRIJAVANJA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:885877
Drožđek, M. (2019). 'UTJECAJ DODATKA ULJA SJEMENKI GROŽĐA NA OKSIDACIJSKU STABILNOST MASLINOVOG ULJA TIJEKOM KONVENCIONALNOG ZAGRIJAVANJA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:885877
Drožđek M. UTJECAJ DODATKA ULJA SJEMENKI GROŽĐA NA OKSIDACIJSKU STABILNOST MASLINOVOG ULJA TIJEKOM KONVENCIONALNOG ZAGRIJAVANJA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2019 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:885877
M. Drožđek, "UTJECAJ DODATKA ULJA SJEMENKI GROŽĐA NA OKSIDACIJSKU STABILNOST MASLINOVOG ULJA TIJEKOM KONVENCIONALNOG ZAGRIJAVANJA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:885877