Horvat, N. (2016). USPOREDBA KLASIČNE I CHARMAT METODE U PROIZVODNJI PJENUŠAVIH VINA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:959241
Horvat, Natalija. "USPOREDBA KLASIČNE I CHARMAT METODE U PROIZVODNJI PJENUŠAVIH VINA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:959241
Horvat, Natalija. "USPOREDBA KLASIČNE I CHARMAT METODE U PROIZVODNJI PJENUŠAVIH VINA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:959241
Horvat, N. (2016). 'USPOREDBA KLASIČNE I CHARMAT METODE U PROIZVODNJI PJENUŠAVIH VINA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:959241
Horvat N. USPOREDBA KLASIČNE I CHARMAT METODE U PROIZVODNJI PJENUŠAVIH VINA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2016 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:959241
N. Horvat, "USPOREDBA KLASIČNE I CHARMAT METODE U PROIZVODNJI PJENUŠAVIH VINA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:959241