Grgić, M. (2016). ODREĐIVANJE UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI METODOM DVOSTRUKE POLARIZACIJE (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:695894
Grgić, Marta. "ODREĐIVANJE UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI METODOM DVOSTRUKE POLARIZACIJE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:695894
Grgić, Marta. "ODREĐIVANJE UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI METODOM DVOSTRUKE POLARIZACIJE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:695894
Grgić, M. (2016). 'ODREĐIVANJE UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI METODOM DVOSTRUKE POLARIZACIJE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 11.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:695894
Grgić M. ODREĐIVANJE UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI METODOM DVOSTRUKE POLARIZACIJE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2016 [pristupljeno 11.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:695894
M. Grgić, "ODREĐIVANJE UDJELA SAHAROZE U ČOKOLADI METODOM DVOSTRUKE POLARIZACIJE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:695894