prikaz prve stranice dokumenta MIKROBIOLOŠKA ISPRAVNOST RAZLIČITIH UZORAKA HRANE
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
MIKROBIOLOŠKA ISPRAVNOST RAZLIČITIH UZORAKA HRANE

Vidak, Edita
Veleučilište u Požegi

Citirajte ovaj rad

Vidak, E. (2016). MIKROBIOLOŠKA ISPRAVNOST RAZLIČITIH UZORAKA HRANE (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:984210

Vidak, Edita. "MIKROBIOLOŠKA ISPRAVNOST RAZLIČITIH UZORAKA HRANE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:984210

Vidak, Edita. "MIKROBIOLOŠKA ISPRAVNOST RAZLIČITIH UZORAKA HRANE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:984210

Vidak, E. (2016). 'MIKROBIOLOŠKA ISPRAVNOST RAZLIČITIH UZORAKA HRANE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:984210

Vidak E. MIKROBIOLOŠKA ISPRAVNOST RAZLIČITIH UZORAKA HRANE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2016 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:984210

E. Vidak, "MIKROBIOLOŠKA ISPRAVNOST RAZLIČITIH UZORAKA HRANE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:984210

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.