Vidak, E. (2016). MIKROBIOLOŠKA ISPRAVNOST RAZLIČITIH UZORAKA HRANE (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:984210
Vidak, Edita. "MIKROBIOLOŠKA ISPRAVNOST RAZLIČITIH UZORAKA HRANE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:984210
Vidak, Edita. "MIKROBIOLOŠKA ISPRAVNOST RAZLIČITIH UZORAKA HRANE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:984210
Vidak, E. (2016). 'MIKROBIOLOŠKA ISPRAVNOST RAZLIČITIH UZORAKA HRANE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:984210
Vidak E. MIKROBIOLOŠKA ISPRAVNOST RAZLIČITIH UZORAKA HRANE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2016 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:984210
E. Vidak, "MIKROBIOLOŠKA ISPRAVNOST RAZLIČITIH UZORAKA HRANE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:984210