Benčić, A. M. (2016). REZULTATI PRIMJENE BIOLOŠKIH PRIPRAVAKA BIO ENZIMA I KOMPOSTNOG ČAJA NA POJEDINE BILJNE VRSTE (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:581973
Benčić, Ana Marija. "REZULTATI PRIMJENE BIOLOŠKIH PRIPRAVAKA BIO ENZIMA I KOMPOSTNOG ČAJA NA POJEDINE BILJNE VRSTE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:581973
Benčić, Ana Marija. "REZULTATI PRIMJENE BIOLOŠKIH PRIPRAVAKA BIO ENZIMA I KOMPOSTNOG ČAJA NA POJEDINE BILJNE VRSTE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:581973
Benčić, A. M. (2016). 'REZULTATI PRIMJENE BIOLOŠKIH PRIPRAVAKA BIO ENZIMA I KOMPOSTNOG ČAJA NA POJEDINE BILJNE VRSTE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:581973
Benčić AM. REZULTATI PRIMJENE BIOLOŠKIH PRIPRAVAKA BIO ENZIMA I KOMPOSTNOG ČAJA NA POJEDINE BILJNE VRSTE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2016 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:581973
A. M. Benčić, "REZULTATI PRIMJENE BIOLOŠKIH PRIPRAVAKA BIO ENZIMA I KOMPOSTNOG ČAJA NA POJEDINE BILJNE VRSTE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:581973