prikaz prve stranice dokumenta ODREĐIVANJE UDJELA MASTI U RAZLIČITIM ČOKOLADAMA
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
ODREĐIVANJE UDJELA MASTI U RAZLIČITIM ČOKOLADAMA

Pastuović, Tiana
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Pastuović, T. (2016). ODREĐIVANJE UDJELA MASTI U RAZLIČITIM ČOKOLADAMA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:634984

Pastuović, Tiana. "ODREĐIVANJE UDJELA MASTI U RAZLIČITIM ČOKOLADAMA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:634984

Pastuović, Tiana. "ODREĐIVANJE UDJELA MASTI U RAZLIČITIM ČOKOLADAMA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:634984

Pastuović, T. (2016). 'ODREĐIVANJE UDJELA MASTI U RAZLIČITIM ČOKOLADAMA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 24.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:634984

Pastuović T. ODREĐIVANJE UDJELA MASTI U RAZLIČITIM ČOKOLADAMA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2016 [pristupljeno 24.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:634984

T. Pastuović, "ODREĐIVANJE UDJELA MASTI U RAZLIČITIM ČOKOLADAMA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:634984

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.