Pastuović, T. (2016). ODREĐIVANJE UDJELA MASTI U RAZLIČITIM ČOKOLADAMA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:634984
Pastuović, Tiana. "ODREĐIVANJE UDJELA MASTI U RAZLIČITIM ČOKOLADAMA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:634984
Pastuović, Tiana. "ODREĐIVANJE UDJELA MASTI U RAZLIČITIM ČOKOLADAMA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:634984
Pastuović, T. (2016). 'ODREĐIVANJE UDJELA MASTI U RAZLIČITIM ČOKOLADAMA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 24.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:634984
Pastuović T. ODREĐIVANJE UDJELA MASTI U RAZLIČITIM ČOKOLADAMA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2016 [pristupljeno 24.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:634984
T. Pastuović, "ODREĐIVANJE UDJELA MASTI U RAZLIČITIM ČOKOLADAMA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:634984