Vidović, M. (2015). UTJECAJ ANTIOKSIDANSA NA ODRŽIVOST BILJNIH ULJA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:734062
Vidović, Marija. "UTJECAJ ANTIOKSIDANSA NA ODRŽIVOST BILJNIH ULJA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:734062
Vidović, Marija. "UTJECAJ ANTIOKSIDANSA NA ODRŽIVOST BILJNIH ULJA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:734062
Vidović, M. (2015). 'UTJECAJ ANTIOKSIDANSA NA ODRŽIVOST BILJNIH ULJA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 20.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:734062
Vidović M. UTJECAJ ANTIOKSIDANSA NA ODRŽIVOST BILJNIH ULJA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2015 [pristupljeno 20.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:734062
M. Vidović, "UTJECAJ ANTIOKSIDANSA NA ODRŽIVOST BILJNIH ULJA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:734062