Bolčević, T. (2014). IZRAČUNAVANJE NUTRITIVNE VRIJEDNOSTI ČOKOLADE (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:079933
Bolčević, Tamara. "IZRAČUNAVANJE NUTRITIVNE VRIJEDNOSTI ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:079933
Bolčević, Tamara. "IZRAČUNAVANJE NUTRITIVNE VRIJEDNOSTI ČOKOLADE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:079933
Bolčević, T. (2014). 'IZRAČUNAVANJE NUTRITIVNE VRIJEDNOSTI ČOKOLADE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 13.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:079933
Bolčević T. IZRAČUNAVANJE NUTRITIVNE VRIJEDNOSTI ČOKOLADE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2014 [pristupljeno 13.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:079933
T. Bolčević, "IZRAČUNAVANJE NUTRITIVNE VRIJEDNOSTI ČOKOLADE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:079933