Pokas, M. (2014). PROMJENE KVALITETE SVJEŽEG MLIJEKA NA OPG-U "POKAS" U TOKU DVIJE GODINE (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:331082
Pokas, Matea. "PROMJENE KVALITETE SVJEŽEG MLIJEKA NA OPG-U "POKAS" U TOKU DVIJE GODINE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:331082
Pokas, Matea. "PROMJENE KVALITETE SVJEŽEG MLIJEKA NA OPG-U "POKAS" U TOKU DVIJE GODINE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:331082
Pokas, M. (2014). 'PROMJENE KVALITETE SVJEŽEG MLIJEKA NA OPG-U "POKAS" U TOKU DVIJE GODINE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:331082
Pokas M. PROMJENE KVALITETE SVJEŽEG MLIJEKA NA OPG-U "POKAS" U TOKU DVIJE GODINE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2014 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:331082
M. Pokas, "PROMJENE KVALITETE SVJEŽEG MLIJEKA NA OPG-U "POKAS" U TOKU DVIJE GODINE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:331082