Nekić, I. (2011). PRIMJENA KONTROLIRANE ATMOSFERE ZA SKLADIŠTENJE JABUKA I KRUŠAKA TVRTCI VEGAFRUIT D.O.O. (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:138553
Nekić, Ivana. "PRIMJENA KONTROLIRANE ATMOSFERE ZA SKLADIŠTENJE JABUKA I KRUŠAKA TVRTCI VEGAFRUIT D.O.O.." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:138553
Nekić, Ivana. "PRIMJENA KONTROLIRANE ATMOSFERE ZA SKLADIŠTENJE JABUKA I KRUŠAKA TVRTCI VEGAFRUIT D.O.O.." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:138553
Nekić, I. (2011). 'PRIMJENA KONTROLIRANE ATMOSFERE ZA SKLADIŠTENJE JABUKA I KRUŠAKA TVRTCI VEGAFRUIT D.O.O.', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 20.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:138553
Nekić I. PRIMJENA KONTROLIRANE ATMOSFERE ZA SKLADIŠTENJE JABUKA I KRUŠAKA TVRTCI VEGAFRUIT D.O.O. [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2011 [pristupljeno 20.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:138553
I. Nekić, "PRIMJENA KONTROLIRANE ATMOSFERE ZA SKLADIŠTENJE JABUKA I KRUŠAKA TVRTCI VEGAFRUIT D.O.O.", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:138553