Vlašić, M. (2016). PRIMJENA HACCP SUSTAVA PRI PROIZVODNJI CRVENE ZAČINSKE PAPRIKE (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:203234
Vlašić, Marinela. "PRIMJENA HACCP SUSTAVA PRI PROIZVODNJI CRVENE ZAČINSKE PAPRIKE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:203234
Vlašić, Marinela. "PRIMJENA HACCP SUSTAVA PRI PROIZVODNJI CRVENE ZAČINSKE PAPRIKE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:203234
Vlašić, M. (2016). 'PRIMJENA HACCP SUSTAVA PRI PROIZVODNJI CRVENE ZAČINSKE PAPRIKE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:203234
Vlašić M. PRIMJENA HACCP SUSTAVA PRI PROIZVODNJI CRVENE ZAČINSKE PAPRIKE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2016 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:203234
M. Vlašić, "PRIMJENA HACCP SUSTAVA PRI PROIZVODNJI CRVENE ZAČINSKE PAPRIKE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:203234