Grgić, M. (2018). MIKROBIOLOŠKA ANALIZA KOLAČA I SLADOLEDA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:927011
Grgić, Maja. "MIKROBIOLOŠKA ANALIZA KOLAČA I SLADOLEDA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:927011
Grgić, Maja. "MIKROBIOLOŠKA ANALIZA KOLAČA I SLADOLEDA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:927011
Grgić, M. (2018). 'MIKROBIOLOŠKA ANALIZA KOLAČA I SLADOLEDA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:927011
Grgić M. MIKROBIOLOŠKA ANALIZA KOLAČA I SLADOLEDA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2018 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:927011
M. Grgić, "MIKROBIOLOŠKA ANALIZA KOLAČA I SLADOLEDA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:927011