Pajtak, S. (2018). PRAĆENJE KVALITETE MLIJEKA ZA PROIZVODNJU SVJEŽEG SIRA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:422194
Pajtak, Sara. "PRAĆENJE KVALITETE MLIJEKA ZA PROIZVODNJU SVJEŽEG SIRA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:422194
Pajtak, Sara. "PRAĆENJE KVALITETE MLIJEKA ZA PROIZVODNJU SVJEŽEG SIRA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:422194
Pajtak, S. (2018). 'PRAĆENJE KVALITETE MLIJEKA ZA PROIZVODNJU SVJEŽEG SIRA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 24.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:422194
Pajtak S. PRAĆENJE KVALITETE MLIJEKA ZA PROIZVODNJU SVJEŽEG SIRA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2018 [pristupljeno 24.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:422194
S. Pajtak, "PRAĆENJE KVALITETE MLIJEKA ZA PROIZVODNJU SVJEŽEG SIRA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:422194