Mamić, M. (2017). PREHRAMBENA VRIJEDNOST VOĆA I VOĆNIH PRERAĐEVINA (Undergraduate thesis). Požega: Polytehnic in Pozega. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:663613
Mamić, Marina. "PREHRAMBENA VRIJEDNOST VOĆA I VOĆNIH PRERAĐEVINA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:663613
Mamić, Marina. "PREHRAMBENA VRIJEDNOST VOĆA I VOĆNIH PRERAĐEVINA." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:663613
Mamić, M. (2017). 'PREHRAMBENA VRIJEDNOST VOĆA I VOĆNIH PRERAĐEVINA', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 21 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:663613
Mamić M. PREHRAMBENA VRIJEDNOST VOĆA I VOĆNIH PRERAĐEVINA [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2017 [cited 2024 November 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:663613
M. Mamić, "PREHRAMBENA VRIJEDNOST VOĆA I VOĆNIH PRERAĐEVINA", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:663613