prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI

Merkl, Marina
Polytehnic in Pozega
Biotechnical department

Cite this document

Merkl, M. (2012). UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI (Undergraduate thesis). Požega: Polytehnic in Pozega. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:986713

Merkl, Marina. "UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:986713

Merkl, Marina. "UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:986713

Merkl, M. (2012). 'UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 17 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:986713

Merkl M. UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2012 [cited 2024 November 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:986713

M. Merkl, "UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:986713

Please login to the repository to save this object to your list.