Merkl, M. (2012). UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI (Undergraduate thesis). Požega: Polytehnic in Pozega. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:986713
Merkl, Marina. "UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:986713
Merkl, Marina. "UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:986713
Merkl, M. (2012). 'UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 17 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:986713
Merkl M. UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2012 [cited 2024 November 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:986713
M. Merkl, "UTJECAJ FERMENTACIJE NA KAKVOĆU VINA MUŠKAT ŽUTI", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:986713