Gulikorić, K. (2009). UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT SIVI (Undergraduate thesis). Požega: Polytehnic in Pozega. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:943360
Gulikorić, Kristina. "UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT SIVI." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:943360
Gulikorić, Kristina. "UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT SIVI." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:943360
Gulikorić, K. (2009). 'UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT SIVI', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 18 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:943360
Gulikorić K. UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT SIVI [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2009 [cited 2024 November 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:943360
K. Gulikorić, "UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT SIVI", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:943360