Lazić, Đ. (2013). MIKROBIOLOŠKA KONTROLA KAKVOĆE HRANJIVIH PODLOGA ZA UZGOJ Salmonella spp. (Undergraduate thesis). Požega: Polytehnic in Pozega. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:061168
Lazić, Đurđica. "MIKROBIOLOŠKA KONTROLA KAKVOĆE HRANJIVIH PODLOGA ZA UZGOJ Salmonella spp.." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:061168
Lazić, Đurđica. "MIKROBIOLOŠKA KONTROLA KAKVOĆE HRANJIVIH PODLOGA ZA UZGOJ Salmonella spp.." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:061168
Lazić, Đ. (2013). 'MIKROBIOLOŠKA KONTROLA KAKVOĆE HRANJIVIH PODLOGA ZA UZGOJ Salmonella spp.', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:061168
Lazić Đ. MIKROBIOLOŠKA KONTROLA KAKVOĆE HRANJIVIH PODLOGA ZA UZGOJ Salmonella spp. [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2013 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:061168
Đ. Lazić, "MIKROBIOLOŠKA KONTROLA KAKVOĆE HRANJIVIH PODLOGA ZA UZGOJ Salmonella spp.", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:061168