Gecan, D. (2016). UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA U PROIZVODNJI VINA MUŠKAT ŽUTI BERBE 2015. (Undergraduate thesis). Požega: Polytehnic in Pozega. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:914142
Gecan, Dajana. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA U PROIZVODNJI VINA MUŠKAT ŽUTI BERBE 2015.." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:914142
Gecan, Dajana. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA U PROIZVODNJI VINA MUŠKAT ŽUTI BERBE 2015.." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:914142
Gecan, D. (2016). 'UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA U PROIZVODNJI VINA MUŠKAT ŽUTI BERBE 2015.', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:914142
Gecan D. UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA U PROIZVODNJI VINA MUŠKAT ŽUTI BERBE 2015. [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2016 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:914142
D. Gecan, "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA U PROIZVODNJI VINA MUŠKAT ŽUTI BERBE 2015.", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:914142