Puljašić, F. (2016). UTJECAJ RAZLIČITIH KVASACA NA KAKVOĆU VINA GRAŠEVINE (Undergraduate thesis). Požega: Polytehnic in Pozega. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:662051
Puljašić, Filip. "UTJECAJ RAZLIČITIH KVASACA NA KAKVOĆU VINA GRAŠEVINE." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:662051
Puljašić, Filip. "UTJECAJ RAZLIČITIH KVASACA NA KAKVOĆU VINA GRAŠEVINE." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:662051
Puljašić, F. (2016). 'UTJECAJ RAZLIČITIH KVASACA NA KAKVOĆU VINA GRAŠEVINE', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:662051
Puljašić F. UTJECAJ RAZLIČITIH KVASACA NA KAKVOĆU VINA GRAŠEVINE [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2016 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:662051
F. Puljašić, "UTJECAJ RAZLIČITIH KVASACA NA KAKVOĆU VINA GRAŠEVINE", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:662051