Erstić, N. (2009). UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT BIJELI (Undergraduate thesis). Požega: Polytehnic in Pozega. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:922214
Erstić, Nikolina. "UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT BIJELI." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:922214
Erstić, Nikolina. "UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT BIJELI." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:922214
Erstić, N. (2009). 'UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT BIJELI', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:922214
Erstić N. UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT BIJELI [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2009 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:922214
N. Erstić, "UTJECAJ TEMPERATURE FERMENTACIJE NA KEMIJSKI SASTAV I SENZORNA SVOJSTVA VINA PINOT BIJELI", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:922214