Hrvat, M. (2012). UTJECAJ UVJETA SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU NA KVALITETU JABUKE (Undergraduate thesis). Požega: Polytehnic in Pozega. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:329172
Hrvat, Monika. "UTJECAJ UVJETA SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU NA KVALITETU JABUKE." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:329172
Hrvat, Monika. "UTJECAJ UVJETA SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU NA KVALITETU JABUKE." Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:329172
Hrvat, M. (2012). 'UTJECAJ UVJETA SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU NA KVALITETU JABUKE', Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:329172
Hrvat M. UTJECAJ UVJETA SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU NA KVALITETU JABUKE [Undergraduate thesis]. Požega: Polytehnic in Pozega; 2012 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:329172
M. Hrvat, "UTJECAJ UVJETA SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU NA KVALITETU JABUKE", Undergraduate thesis, Polytehnic in Pozega, Požega, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:329172